Mikuláscsomagokat adott át a KDNP
A Bethesda Gyermekkórházban ápolt gyermekeknek és a kórház dolgozóinak mikuláscsomagokkal szereztek örömöt kereszténydemokrata politikusok.
2023. december 6. 13:57

Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési frakcióvezetője (b2) és Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető alelnöke (b) jelképesen átad egyet-egyet a Bethesda Gyermekkórházban ápolt gyermekeknek és a kórház dolgozóinak szánt mikuláscsomagokból Velkey Györgynek, a gyermekkórház főigazgatójának (j2) és Tamásné Bese Nórának, a kórház társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős igazgatójának (j) a kórházban 2023. december 6-án. MTI/Lakatos Péter

Hagyomány, amely örömöt szerez elsősorban a gyermekeknek, ám a felnőtteknek is: a mikuláscsomag jó érzéssel tölti el azt is, aki kapja, ám azt is, aki adja...

 

 

Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési frakcióvezetője (j), Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető alelnöke (b), Velkey György, a gyermekkórház főigazgatója (j2) és Tamásné Bese Nóra, a kórház társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős igazgatója (b2) a KDNP ajándékának, a Bethesda Gyermekkórházban ápolt gyermekeknek és a kórház dolgozóinak szánt mikuláscsomagok átadásán.

MTI
Címkék:
 • Lánchíd - további bűncselekmények gyanúja is felmerülhet
  A Sunstrike Hungary Kft. a bevételeiből összesen 1 509 716 000 forintot utalt tovább két ügyvédnek, akik egyike vele azonos épületben rendelkezett irodával. 1 343 174 000 forintot 39 alkalommal, jellemzően az átutalás napján vagy azt követő néhány napon belül készpénzben felvettek.
 • A Kereszténydemokata Internacionálé vezetői
  Orbán Viktor, aki a CDI-IDC egyik alelnöke, beszámolt a testületnek az európai mezőgazdasági termelőket és az autógyártókat nehéz helyzetbe sodró brüsszeli döntésekről. Kiemelte, hogy romlik az európai versenyképesség, hiszen a Egyesült Államok és Kína is sokkal magasabb gazdasági növekedést produkál, mint az EU.
 • Sem gender, sem migránsok, sem háború
  A házasság egy férfi és egy nő megszentelt kapcsolata – rögzítette az ősi törvényt Semjén Zsolt kereszténydemokrata pártelnök, miniszterelnök-helyettes.
 • Seregünk első KC-390-es szállító-repülőgépe
  Az akár 26 tonna hasznos terhet is szállítani képes géptípus magyar változata alkalmas lesz légi utántöltésre, és intenzív ellátásra szoruló betegek/sérültek ápolására szolgáló betegágyak befogadására is.
 • A Kárpát-medence legcsodálatosabb városa – Videó!
  „Mi azt akarjuk, hogy a Kárpát-medence legcsodálatosabb városává fejlődjön Budapest, és azt akarjuk, hogy legyen versenyképes társa Európa minden nemzetének fővárosának" - hangsúlyozta Latorcai Csaba.
 • Pedofilügyek nyomozása
  Az utóbbi tizennégy év jogalkotói, illetve jogalkalmazói munkájának köszönhetően nyolcszor annyi pedofil elkövetőt sikerült elítélni, mint korábban – mondta Rétvári Bence.
 • Az EP rossz döntést hozott
  Elutasítjuk a kötelező elosztást és elutasítjuk, hogy pénzt kelljen fizetnie Magyarországnak azért, mert nem vesz át migránsokat. Ez a döntés ebben a formában végrehajthatatlan, Európa számára nem jelent segítséget, és a migrációtól szenvedő társadalmak számára sem fog érdemi segítséget jelenteni - mondta Gulyás Gergely.
 • Szentkirályi Alexandra a Fidesz budapesti elnöke
  Fidesz - Magyar Polgári Szövetség budapesti választmányának elnöksége a nap folyamán tartott ülésén Szentkirályi Alexandrát választotta meg a párt budapesti elnökének, így a Fidesz főpolgármester-jelöltje a párt budapesti elnöke.
 • Árpád-házi királyok azonosítása
  Kovács Bence, az MKI Archeogenetikai Kutatóközpont tudományos segédmunkatársa elmondta, hogy hétfőn tárták fel Nagycenken a Széchényi Mazóleumban Wurmbrand Franciska kriptáját.
 • Sulyok Tamás Vilniusban
  A művészeti kapcsolatok felélénkítése kitűnő út két ország jó viszonyának kialakításához, erősítéséhez.
MTI Hírfelhasználó