A korrupció kísértete
Egy hatodikos általános iskolás gyerek is átlátta, hogy azok a döntések, amelyeket egyes agyonfizetett európai uniós vezetők hoztak, nem „csak" az Európai Unióra, hanem a teljes kontinensre végzetesek.
2023. október 25. 00:01

A német Die Welt vezércikke kimondja, hogy az illegális migráció és a terrorizmus között összefüggés van. Mi állhat a mögött, hogy ezt hazánkban már 2015-ben a társadalom többsége tudta, de a német elitlap csak most, 8 év késéssel merte leírni?

Sejteni sejtjük, lehet, hogy tudjuk is.

Az már kiderült, hogy egy atlanti nagyhatalom éveken át lehallgatta Európa jelentős vezetőit. Elektromos üzenetküldéseiket is olvasta, jegyezte. Erősen valószínű, hogy ezek az európai vezetők zsarolhatóvá váltak. 

Elképesztően rossz döntéseket hoztak.

Egy hatodikos általános iskolás gyerek is átlátta, hogy azok a döntések, amelyeket egyes agyonfizetett európai uniós vezetők hoztak, nem „csak" az Európai Unióra, hanem a teljes kontinensre végzetesek.

Ehhez a korrumpálás kevés lett volna.

Már csak azért is, mert az érintett politikusok már mind dúsgazdagok voltak, életük végéig luxus egzisztenciában, páholyból nézhették volna végig borzalmas tevékenységük következményeit. 

Rossz döntéseikhez a zsarolás ereje kellett.

Egy rangos európai vezető még 2015-ben egyenes adású tévéműsorban magyarázta diákoknak, hogy a „menekültek" mind jószándékú emberek. Ezt ő mint első számú vezető biztosan tudja.

A hatodikos gyerek is tisztában van vele, hogy senkinek az agyába nem lehet belátni. Az első számű vezető több millió ember agyába belelátott, és szavatolta, hogy mindannyian jóindulatúak.

Fényképeztette is magát migránsokkal.

Ezzel meghívólevelet küldött sok millió migránsnak. A viccelődők extrém történelmi példákhoz hasonlították tevékenységét.

Hogy aztán mik történtek egyes európai városokban, az az első számú vezetőt nem érdekelte.

Neki nincs gyereke, ő maga biztonságban volt és van. 

Ezért sem volna szabad gyerektelen figurákat politikusi szerepbe juttatni. A legborzalmasabb döntéseket ők hozzák.

A willkommenskultur idején a baloldali-liberális, hatalmon lévő többség hideg politikai számítása az volt, hogy a muzulmán migránsoknak szavazati jogot adnak, és ennek segítségével hatalmon tudnak maradni. E cinizmus következménye ma a terrorban csúcsosodik ki. Miért tudjuk, hogy a szélsőséges baloldal agyonfizetett politikusai soha nem fognak önkritikát gyakorolni?

A XX. század egyik keserves tapasztalata, hogy a szélsőbal soha nem gyakorol önkritikát.

A Gulágnak 22 millió áldozata volt, azaz a legnagyobb tömeggyilkosság, amit állam gyakorolt a történelemben. Sztálint ugyan áttették a másvilágra, ám az utána következők sem mondtak önkritikát.

Az elmúlt két évben 410 millió eurót - 158 milliárd forintnak megfelelő összeget - juttatott az unió a Palesztin Hatóságnak, miközben a Magyarországnak jogosan járó fejlesztési támogatásokat visszatartja. Schöpflin György – Isten nyugosztalja – már évekkel ezelőtt megírta, hogy az EU-testületekben a magyarellenesség már kötelező liturgia. Kik táplálják ennek fennmaradását a háttérből?

Ez az, amit tudni nem tudhatunk, csak sejthetünk.

A politikailag korekt diktátumrendszer épp azt akarja elérni, hogy legföljebb csak sejthessünk igazságokat, tudni ne tudhassunk.

Brüsszel önti a pénzt annak az államnak a kasszájába, amelynek vezetője ingatlanmágnás. 

Ugyanez a vagyoni helyzet jellemzi azokat az EU-vezetőket is, akik a Covid zűrzavarában kötöttek üzleteket, zsebtelefonon is, ám küldeményeik nem kerültek nyilvánosságra.

Kísértet járja be Európát, a korrupció kísértete. 

Molnár Pál

gondola
 • A magyar jellem kincse a nemzeti összetartozás
  "Mert ne legyen kétségünk, a kitelepítések mögött is lehet látni az idegen érdeket, a szovjet akaratot" - jelentette ki Potápi Árpád János, hozzátéve: Gustáv Husák korábbi csehszlovák elnök maga beszélt arról Dobos László felvidéki magyar írónak, hogy Sztálin biztatta fel 1945-ben arra, hogy "intézzék el a magyarokat, mondván, van elég vagon".
 • Lánchíd - további bűncselekmények gyanúja is felmerülhet
  A Sunstrike Hungary Kft. a bevételeiből összesen 1 509 716 000 forintot utalt tovább két ügyvédnek, akik egyike vele azonos épületben rendelkezett irodával. 1 343 174 000 forintot 39 alkalommal, jellemzően az átutalás napján vagy azt követő néhány napon belül készpénzben felvettek.
 • A Kereszténydemokata Internacionálé vezetői
  Orbán Viktor, aki a CDI-IDC egyik alelnöke, beszámolt a testületnek az európai mezőgazdasági termelőket és az autógyártókat nehéz helyzetbe sodró brüsszeli döntésekről. Kiemelte, hogy romlik az európai versenyképesség, hiszen a Egyesült Államok és Kína is sokkal magasabb gazdasági növekedést produkál, mint az EU.
 • Sem gender, sem migránsok, sem háború
  A házasság egy férfi és egy nő megszentelt kapcsolata – rögzítette az ősi törvényt Semjén Zsolt kereszténydemokrata pártelnök, miniszterelnök-helyettes.
 • Seregünk első KC-390-es szállító-repülőgépe
  Az akár 26 tonna hasznos terhet is szállítani képes géptípus magyar változata alkalmas lesz légi utántöltésre, és intenzív ellátásra szoruló betegek/sérültek ápolására szolgáló betegágyak befogadására is.
 • A Kárpát-medence legcsodálatosabb városa – Videó!
  „Mi azt akarjuk, hogy a Kárpát-medence legcsodálatosabb városává fejlődjön Budapest, és azt akarjuk, hogy legyen versenyképes társa Európa minden nemzetének fővárosának" - hangsúlyozta Latorcai Csaba.
 • Pedofilügyek nyomozása
  Az utóbbi tizennégy év jogalkotói, illetve jogalkalmazói munkájának köszönhetően nyolcszor annyi pedofil elkövetőt sikerült elítélni, mint korábban – mondta Rétvári Bence.
 • Az EP rossz döntést hozott
  Elutasítjuk a kötelező elosztást és elutasítjuk, hogy pénzt kelljen fizetnie Magyarországnak azért, mert nem vesz át migránsokat. Ez a döntés ebben a formában végrehajthatatlan, Európa számára nem jelent segítséget, és a migrációtól szenvedő társadalmak számára sem fog érdemi segítséget jelenteni - mondta Gulyás Gergely.
 • Szentkirályi Alexandra a Fidesz budapesti elnöke
  Fidesz - Magyar Polgári Szövetség budapesti választmányának elnöksége a nap folyamán tartott ülésén Szentkirályi Alexandrát választotta meg a párt budapesti elnökének, így a Fidesz főpolgármester-jelöltje a párt budapesti elnöke.
 • Árpád-házi királyok azonosítása
  Kovács Bence, az MKI Archeogenetikai Kutatóközpont tudományos segédmunkatársa elmondta, hogy hétfőn tárták fel Nagycenken a Széchényi Mazóleumban Wurmbrand Franciska kriptáját.
MTI Hírfelhasználó